EM F3F 2013

Historiens første EM F3F avholdes i Donovaly i Slovakia i september. Jeg hadde egentlig tenkt å ta et hvileår fra denne typen stevner dette året og bestemte tidlig å gi fra meg plassen på laget. Men det var ingen andre fra Norge som ville ta turen og dermed ble det til at jeg reiser som et enmannslag til Slovakia. Meget synd for hadde vi stilt lag ville vi hatt en god sjanse til å gjøre det bra som lag. mange andre nasjoner stiller heller ikke med sitt beste lag og flere nasjoner kommer ikke i det hele tatt. Jeg synes nå at vi fra Norge bør stille i slike sammenhenger. F3F har sitt utspring her i Skandinavia, det må vi ikke glemme.

Vel, EM er EM sier nå jeg. Gjør jeg det bra her så gir jeg egentlig blaffen om det er litt lav deltakelse. Se bare på VM F3B som gikk i tyskland nylig, kun ca 50 deltagere. Det kan se ut som om det er flere enn F3F som er i en liten bølgedal. Uansett så er det ikke bare å reise ned å hente gullmedaljen i slike Mesterskap og spesielt ikke i Donovaly. Her flys det høyt oppe i ett alpinanlegg og har du ikke flaksen med deg her så nytter det ikke.
Heldigvis er F3F i aller høyeste grad ikke bare en lagsport og jeg finner vel alltids noen som kan kaste ut flyet mitt. Ikke noe i veien med flyparken heller, jeg still med 2 x Pitbull og en Fosa alle fra Baudis.. Sist jeg fløy i Donovaly (Viking Race) så hadde jeg 9 omganger med 800 poeng eller mindre på rad! Denne gangen tror jeg at det er min tur til å ha litt flaks. Målet mitt er en pallplassering men jeg blir ikke misfornøyd om jeg klarer en topp 10 plassering.
Forhåpentligvis vil det komme oppdateringer og resultater her: http://donovaly2013.f3f.sk/

 
Mvh,
Norges håp i EM

 

www.f3x.no  - 2013