F3J Norgescup Lillehammer 6.oktober
Vinner Jo Grini, Valdres
2.pl Johannes Moger, Lillehammer
3.pl Stig Magne Olsen, Lillehammer
4.pl Per Pedersen, Lillehammer
5.pl Kjell Bentzen, Cirrus
6.pl Aril Langseid, Cirrus
7.pl Jonar Langseid, Cirrus

Alle resultater HER

Ny junior!! Jonar Langseid gjorde en veldig fin innsats med Sagitta 900 og oppnådde 450promille i sitt første F3J stevne og på ett av Norges vanskeligste flysteder. Supert!

5 Innledende runder i 2-3m/s vind og massevis av termikk på en dag hvor solen varmet de som hadde kledd seg til høst. Det blåste noe i høyden og hanget foran trærne kunne tildels brukes, men ga ikke alltid fulle tider om man ikke forsto når termikken hadde passert.
2 finaler hvor lokalkjente Stig Magne i første finalerunde dro avgårde med boble, mens Jo og Johannes hadde spottet seg ut en spesiell plass på hanget som ga litt ekstra. Stig måtte gi seg halveis ut i omgangen. I andre finaleomgang valgte Stig en litt annen del av hanget, mens Jo stakk laaangt avgårde sideveis. Johannes fant løftet litt på baksiden av trærne og ble liggende greit de femten minuttene med innlagt loop sammen med Jo for å gjøre det litt mer spennende. Jo tok seieren foran Johannes med bedre landinger. Per kom på den sure fjerdeplassen, mens Kjell slo Arild selv om det ble spennende i siste.

Vel møtt neste år


www.f3x.no